Mijn keuze

Mooi dat je je gaat inschrijven bij Gilde Opleidingen! Goede keuze, als je het ons vraagt.
Je hebt gekozen voor de MBO opleiding Allround Hospitality Medewerker, niveau 3.

Het aanmelden voor jouw mbo-opleiding is zo gepiept. We hebben alleen wat gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld over je vooropleiding, je woonplaats en je nationaliteit.
Daarom is het wel handig als je je paspoort, identiteitskaart of verblijfsdocument bij de hand houdt. En je (privé-) e-mailadres natuurlijk.
Ben je jonger dan 18? Roep dan ook even je ouder(s) of verzorger(s) erbij.
Het inschrijven neemt zo’n 10 minuten in beslag.

Selecteer het schooljaar en de variant en vul je persoonsgegevens in.
  (DD-MM-JJJJ) De vermelde startdatum voor komend schooljaar (2018 - 2019) is een standaard startdatum van de opleiding. De daadwerkelijke startdatum van de opleiding is na de zomervakantie. Wil je dit schooljaar nog instromen? Dan geef hier jouw gewenste startdatum aan.

Persoonsgegevens

  (9 cijfers) Kijk op je identitieitsbewijs. Het BSN is verplicht tenzij je geen Nederlandse nationaliteit bezit. In dat geval vink je aan 'Ik heb niet de Nederlandse Nationaliteit'.
Vermeld hier een (privé-) e-mailadres om met jou te communiceren tijdens je aanmelding en intake. Gebruik bij voorkeur niet het e-mailadres van je huidige school.
  (alleen je roepnaam)
  (DD-MM-JJJJ)
  (tenminste 10 cijfers; alleen cijfers toegestaan) Het mobiele nummer waarmee we met jou kunnen communiceren gedurende de aanmelding en de intake. Heb je geen mobiel nummer, vul dan een vast telefoonnummer in.